Kunst, Kultur og Integration – en samfundsdebat på Kulturmødet Mors

Hvad kan kunst og kultur bruges til i integrationsprocessen? Dansk Kunstnerråd ønsker at sætte fokus på den værdi og evne, kunsten kan have i at fremme dialog og forståelse mellem forskellige kulturer.

Dansk Kunstnerråd har arrangeret en anderledes debat om integration, hvor man bl.a. kan møde kunstnere, der professionelt arbejder med integration eller selv er en del af den. Hør deres bud på god integration, hør hvilke erfaringer og refleksioner de har gjort sig, og hvilke vink og råd de vil give videre.

I debatten stilles der spørgsmål som: Kan kunst og kultur bruges til at dæmme op for terror, radikalisering og polarisering i samfundet? Er det reelt at koble kunst og integration/manglende integration – eller er integration et embedsmandsord? Hvad er integration egentlig for en størrelse? Dansk Kunstnerråd vil med arrangementet give mulighed for, at forskellige kunstnere og debattører kan ytre sig i den vigtige samfundsdebat, der foregår lige nu.

Debatten finder sted Fredag d. 26. August kl. 15.15 – 16.30 Værket Sal 2, Kulturmødet Mors

Deltagere i debatten er:

 

Dansk-syrisk digter Jan Khorto

Forfatter/oversætter, Inge-Helene Fly

Venligboer og forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Kulturordfører, SF, Holger K. Nielsen

Skuespiller med afrikansk baggrund Marie-Lydie Noukouda

Journalist og forfatter Flemming Rose

Leder af Eutopia, integrationsprojekt i Gellerupparken, Brigitte Christensen
Skuespiller og forfatter, Hassan Preisler
Debatten modereres af Christian Have, Have Kommunikation.

For spørgsmål vedrørende debatten kontakt Daglig leder/Projektleder i Dansk Kunstnerråd, Anne-Mette Wehmüller, mobil: 21 34 00 00.

Tilmed dig vores nyhedsbrev