Kunstnernes Beskatning 2022 er nu ude!

Kunstnere er en mangfoldig gruppe på arbejdsmarkedet – og de har derfor ofte brug for vejledning og assistance, når de kommer på tværs af lovgivningens standarder. I lighed med sidste år, har Dansk Kunstnerråds organisationer forholdt sig meget direkte til udbetaling af kompensation for kunstnerne under Covid-19 i det forløbne år.

Kunstnernes Beskatning er en kommenteret skattevejledning med afgørelser og eksempler fra praksis, som viser, at der ofte er forskellige muligheder for fortolkning af reglerne. Skattevejledningen er siden 2002 udgivet af Dansk Kunstnerråd med årlige opdateringer.

Se skattevejledningen for kunstnere 2022 her

Vi håber, at Kunstnernes Beskatning 2022 vil være til gavn og glæde for kunstnere, revisorer, rådgivere og myndigheder. I lighed med vejledningen for 2021 har vi i denne version af vejledningen valgt at kommentere på driftsudgifter og skatteproblematik i forhold til kompensationsordningerne under covid-19.

Ved spørgsmål mm. kontakt Dansk Kunstnerråd på dkr@dansk-kunstnserraad.dk eller telefon 21340000. Kontoret er åben i dagstimerne fra 9 -16.00 på hverdage.

Se mere om hvem Dansk Kunstnerråd er og hvad vi laver her:

www.dansk-kunstnerraad.dk

Tilmed dig vores nyhedsbrev