Dansk Kunstnerråd søger praktikant kunst-kulturformidling og kommunikation

 

Dansk Kunstnerråd søger praktikant indenfor kunstformidling/kommunikation i 2019 – gerne med opstart januar/februar men kan også være efter aftale/tilpasses dine studier.

Din profil
Du er studerende indenfor humanoira, kommunikation. Din faglige baggrund er ikke afgørende men det er væsentligt, at du både interesserer dig for kommunikation, kunst og kultur og interessevaretagelse og ønsker at være med i både det daglige arbejde og udviklingsopgaver.

Dine opgaver
Dansk Kunstnerråd er en paraply-organisation for 24 professionelle organisationer. Dine opgaver vil være: udvikling af tekst til hjemmeside, nyhedsbrev, SO-media-opgaver samt generel interessevaretagelse. Vi er bl.a. i gang med et nordiske profilprojekt om kunstnere med flerkulturel baggrund og arbejder desuden med at synliggøre kunstbesparelser og vækstpotentialer indenfor kunstbranchen.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist  er fredag den 21. December 2018 og vi indkalder til samtale i starten af det nye år (uge 1 -2 I 2019). For mere information, kontakt Dansk Kunstnerråds sekretariat ved sekretariatschef Anne-Mette Wehmüller eller formand for Dansk Kunstnerråds bestyrelse, Jørgen Thorup på dkr@danskkunstnerraad.dkeller på 21 34 00 00.

 

Om Dansk Kunstnerråd

Dansk Kunstnerråd er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område. Ialt har Dansk Kunstnerråd 23 medlemsorganisationer.Dansk Kunstnerråd har til formål at varetage kunstens og de professionelle kunstneres kulturpolitiske placering i samfundet, herunder at arbejde for de professionelle kunstneres interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.Dansk Kunstnerråd indgår i dialog med politikere og myndigheder inden for kulturområdet og er repræsenteret i en række råd og udvalg.Dansk Kunstnerråd samarbejder med tilsvarende organisationer i andre lande, bl.a. inden for rammen af de nordiske kunstnerråd.

Dansk Kunstnerråd finansieres via kontingenter fra medlemsorganisationerne, tipsmidler fra Kulturministeriet, mv.

Læs mere om os her: www.danskkunstnerraad.dk

 

Tilmed dig vores nyhedsbrev